Kære Venner

 

Selv om Corona stadig spøger må vi ikke glemme hvorfor vores klub eksisterer, og det er for vi alle kan have et sted at tage hen og bruge vores fritid og eventuelt dyrke vores sport, som vi hver især ønsker det.

 

Der kan være mange årsager til vi kommer i klubben.

Spille Mickey

Spille 501

Spille DDU

Spille Dartfyn

Spille stævner (træne til det, om ikke andet)

Hænge i baren (det måtte vi en gang)

Hygge sig med de andre medlemmer.

Og sikker også en masse andre gode grunde.

 

Det ene udelukker ikke det andet. Men en ting er sikkert og det er at vi selv bestemmer hvorfor vi vælger at bruge vores fritid i klubben.

 

Personligt kan jeg have dage hvor jeg, når jeg tager i klubben, har et kæmpe overskud og tænker at nu skal der satme kastes pile, men det kan godt ændre sig meget hurtigt når jeg endeligt kommer i gang, og så vil jeg have friheden til at sige stop igen, måske for at sidde og snakke med de mennesker der også er i klubben, eller måske for at tage hjem, og det forventer jeg alle respekterer, lige som jeg vil respekterer det hvis vi en dag bytter plads og det er en anden der har behovet for at trække sig.

 

Vi kommer fra mange forskellige baggrunde, for mit vedkommende er jeg bedøvende ligeglad med hvad i laver når i ikke er i klubben, om du er direktør i eget firma, chauffør for taxa, invalidepensionist eller bare går hjemme fordi du er doven, det kunne ikke være mig mere ligegyldigt, for mig er det vigtigt hvordan du opføre dig når du er i vores fælles klub og hvordan du støtter op om vores fælles interesse.

 

Denne forskellighed i vores alles liv betyder også at vi har forskellige holdninger til hvad der er “god opførsel” vi er ikke alle opdraget efter Emma Gads ‘Takt og Tone’ og hvad jeg måske synes er pisse skægt kan måske være grænseoverskridende for andre.

Men en ting er helt sikkert, jeg gør ikke noget for at støde andre, og mit udgangspunkt er at ingen gør noget i ond tro eller for at støde mig.

 

Og lige præcis det udgangspunkt vil jeg gerne at alle prøver at tage til sig ‘ Ingen gør noget i ond tro eller for at støde mig’

Når i så næste gang oplever nogen opfører sig på en måde i ikke bryder jer om, så prøv at tage udgangspunkt i netop denne opfattelse “det er ikke for at genere mig” og så tænk en ekstra gang før du farer op i det røde felt. eventuelt sig fra, Hvis det så alligevel viser sig til at det var meningen at du skulle provokeres, jamen så endeligt, kontakt mig eller en fra bestyrelsen, men husk på vi er ikke pædagoger i en daginstitution og vi skal ikke at opdrage voksne mennesker, omvendt hvis du oplever at du hele tiden bliver skældt ud, så overvej om du måske skal ændre lidt på din opførsel overfor andre.

Det kan også være vi bare skal lære hinanden bedre at kende og vi så undgår misforståelser.

 

Det er muligt i ikke ser alle bestyrelsesmedlemmer lige meget, men det betyder ikke at vi ikke alle arbejder for klubben som helhed, og hvis vi skal bruge 80% af et bestyrelsesmøde på atl vurderer hver eneste “lille” ting, så får vi ikke tid til ret meget andet, og så stopper planlægningen af det sjove også, fredagsdart, lørdagsstævner, medhjælperfest, julefrokost/julestævne osv. osv.  

 

Så pointen med dette lange skriv er egentligt, vil i ikke prøve at være lidt mere rummelige, respekterer forskellighederne, måske ligefrem hils dem velkommen, og så for helvede bare hyg jer! det er vel i bund og grund derfor vi kommer i klubben.

 

Venlig hilsen

Formanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *